Toate campaniile în care ne-am implicat, fie că au fost inspirate de sugestiile clienților, fie că au încolțit din ideile noastre, poartă amprenta noastră de părinți și de echipă orientată înspre binele publicului căruia ne adresăm: cel format din familiile cu copii sau cele care așteaptă unul.

Proiectele Parenting PR împachetează pentru public mai mult decât noutăți în materie de produse și servicii: aducem în prim-plan emoția cu care brand-ul dorește să-și însoțească respectivul produs sau serviciu, pentru că autenticitatea este o componentă foarte importantă a celor mai eficiente strategii de promovare.

Iar pe antreprenorii aflați la început de drum i-am ajutat să găsească emoția potrivită activității prin care vor să se facă cunoscuți publicului de părinți, fie că vând scriitură, produse sau servicii.

Mai exact, iată cu ce tipuri de proiecte îți putem sprijini activitatea:

Cum te putem ajuta?

Comunicarea în distribuția de produse și servicii destinate creșterii și îngrijirii copiilor este un domeniu extrem de sensibil, care nu funcționează după o rețetă. Însă promitem să-ți dăm cel mai bun răspuns la orice întrebare ai avea.

Clienți