Digital Parents Talks este o școală informală de blogging și social media pentru părinți, prin cursurile căreia le creștem și educăm vocea. Organizăm lunar, din septembrie 2016, workshop-uri pentru bloggerii părinți din București și din țară, iar în fiecare an aducem laolaltă peste 300 de bloggeri la întâlniri și conferințe naționale.

Credem că parenting-ul, în afară de a fi o conexiune între omul mare și puiul său, este o conexiune între inima și mintea unui părinte. Sunt, poate, cele mai valoroase legături pe care oamenii le pot face, despre care se spune, de asemenea, că sunt artă și știință. De fapt, este vorba despre puterea de a fi un un părinte minunat, care nu uită de el în timp ce nu uită de copilul său.

Pentru acești părinți am creat seria de evenimente Digital Parents Talks, pentru a-i ajuta să își facă cât mai bine jobul, și de blogger și de părinte, iar de la an la an ne dăm seama cât de diverse, utile și plăcute poate fi aceste întâlniri.

Iar dacă și tu ești blogger și părinte și vrei să ni te alături, ești binevenit/ă! Doar trebuie să iei legătura cu noi.

Digital Parents Talks, un concept Parenting PR pentru nișa de blogeri părinț

foto Cristina Nichitus Roncea / http://PhotographyStudio.Ro

Digital Parents Talks I Cum construim comunitățile online

Prima ediție a Digital Parents Talks și-a dorit să răspundă întrebările bloggerilor vizavi de structura comunităților lor și de metodele prin care își pot fideliza cititorii.

Citeste mai mult
5

Digital Parents Talks 2 Pași spre monetizarea blogului

Cea de-a doua ediție a Digital Parents Talks a dezbătut tema monetizării blogului și metodelor prin care acest proces poate fi gestionat într-un mod cât mai eficient.

Citeste mai mult
16003053_1061324850661131_6103127512548777793_n

Digital Parents Talks 3 Storytelling/Creative Writing

Cea de-a treia ediție a Digital Parents Talks a fost un atelier despre cum să scriem texte mai creative, mai plăcute cititorilor, dar și mai atrăgătoare pentru potențialii clienți.

Citeste mai mult
DPT4_ioana agachi

Digital Parents Talks 4 Hateri și crize de imagine

Din a patra ediție a Digital Parents Talks, desfășurată pe 25 februarie 2017, am învățat cum să ne comportăm atunci când suntem atacați pe blog sau cum să nu ne împotmolim într-o criză de imagine.

Citeste mai mult
DPT5_3

Digital Parents Talks 5 – Next Level for Your Blog: Instrumente de marketing

Cea de-a cincea ediție a Digital Parents Talks ne-a echipat cu informațiile necesare pentru a ne promova cât mai eficient blogul ca imagine: am învățat cum să facem un banner, un visual, cum să construim albume online și notificări smart pentru cititorii noștri.

Citeste mai mult
DPT6_3

Digital Parents Talks 6 – Google Analytics

În cea de-a șasea ediție a Digital Parents Talks ne-am concentrat asupra unei singure teme de curs: Google Analytics. Cum îl legăm de blog, cum îl citim, cum aflăm detaliile relevante din rapoartele sale și cum le folosim pentru creșterea blogului nostru.

Citeste mai mult
DPT7_2

Digital Parents Talks 7 – Social Media & Content Marketing

Pentru cea de-a șaptea ediție a Digital Parents Talks am învățat despre cum să ne transformăm poveștile de pe bloguri și Facebook într-unele de succes și despre cum să investim cu cap bani în Facebook pentru promovarea activității de blogging.

Citeste mai mult
DPT8_2

Digital Parents Talks 8 – Comunitate, branding personal, SEO

În cea de-a opta ediție Digital Parents Talks am dezbătut principiile construcției de comunități online, construcția brandului personal și scriitura sub normele SEO.

Citeste mai mult
DPT_foto 6.JPG.png

Digital Parents Talks 9 – Educație financiară pentru copii și freelanceri

În a noua întâlnire Digital Parents Talks am stat de vorbă despre bani; de exemplu, cum facem să nu ne mai certăm pe bani în familie, dar cum facem să le vorbim copiilor despre bani pe înțelesul lor? Am făcut exerciții financiare și am învățat să construim un plan financiar lunar și anual.

Citeste mai mult
Digital-Parents-Talks-10-Instagram-Parenting-PR-Lidl-Bucuresti-fotografie-Mihai-Raitaru-ianuarie-2018 (57)

Digital Parents Talks 10 – How to Instagram

În cea de-a zecea ediție a Digital Parents Talks ne-am pus cu toate forțele pe subiectul Instagram: cum să ne creștem comunitatea, cum să ne construim brandul cât mai plăcut pentru această rețea de socializare și cum să reușim să facem fotografiile care strâng multe-multe inimioare.

Citeste mai mult
DPT11_5

Digital Parents Talks 11 – Public speaking

Cum să fii reporter pentru blogul tău? Cum să ții un discurs în fața unei mulțimi și ce se ascunde în spatele fricii de a vorbi în public? Cum să ne controlăm gestica atunci când avem de ținut o cuvântare?

Citeste mai mult
Digital-Parents-Talks-12-Scoala-de-Bani-Bcr-Parenting-PR-Lidl-Bucuresti-fotografie-Mihai-Raitaru-martie-2018 (59)

Digital Parents Talks 12 – Școala de bani

Această a 12-a ediție a Digital Parents Talks  a fost, de fapt, un atelier despre îndeplinirea obiectivelor financiare, bazat pe tehnici de educație non-formală.Am discutat despre nevoi și dorințe, planificare și buget personal, despre avantajele economisirii și principiile de consum responsabil, precum și tips&tricks pentru a deveni independenți financiar.

Citeste mai mult
DPT13_1

Digital Parents Talks 13 – Cum să te prezinți brandurilor

Practic, în cea de-a 13-a ediție a Digital Parents Talks am învățat să… ne vindem. Ca branduri personale, desigur. Întâi de toate, am analizat dacă avem ce vinde, dacă ne putem considera branduri sau simple persoane fizice cu apetență pentru scris, apoi am discutat despre cum să ne facem o identitate vizuală, o prezentare, cum să luăm legătura cu brandurile-clienți și cum să facem o impresie bună.

Citeste mai mult
DPT14_4

Digital Parents Talks 14 – Ce înseamnă SEO în 2018?

SEO, acest Sfânt Graal al succesului în online, către care orice jucător digital se uită cu o atitudine ce amestecă fascinație și înfricoșare, a fost despicat și analizat în cea de-a 14-a ediție a Digital Parents Talks. Am aflat cum se traduce SEO în 2018 și cum influențează activitatea unui blog sau website, cum se scrie un articol conform principiilor sale și care sunt avantajele unui plan editorial structurat în contextul SEO.

Citeste mai mult
Digital-Parents-Talks-15-Parenting-PR-Lidl-OK-Center-foto-Mihai-Raitaru-2018 (11)

Digital Parents Talks 15 – Cum să scriem texte care să genereze engagement

La cea de-a 15-a ediție a Digital Parents Talks am cercetat profilul unui text de impact, care să ne răscolească fanii și să ne crească audiența. Pentru asta am organizat două panel-uri de discuții: Blog Talk și Social Media Talk, cu invitați reprezentativi pentru fiecare domeniu analizat.

Citeste mai mult
DPT16_5

Digital Parents Talks 16 – Marea recapitulare

Cea de-a 16-a ediție a Digital Parents Talks a avut de toate pentru toți: am trecut în revistă concluziile trase pe subiecte foarte variate, tratate în întâlnirile noastre anterioare. Chiar aveam nevoie de o recapitulare ca să ne împrospătăm informațiile după marea vacanță de vară!

Citeste mai mult
Digital-Parents-Talks-17-fotografie-Mihai-Raitaru-octombrie-2018 (85)

Digital Parents Talks 17 – Cât de mult ne expunem copiii pe blog?

Ce avantaje aduce expunerea copiilor pe blogurile și canalele de promovare proprii? Dar ce riscuri poate implica aceste comportament? Îl putem regla astfel încât deserviciile să nu depășească beneficiile? La aceste întrebări am încercat să răspundem în cea de-a 17-a ediție a Digital Parents Talks.

Citeste mai mult
DPT18_2

Digital Parents Talks 18 – Curs de fotografie cu telefonul

A 18-a ediție a Digital Parents Talks a fost una practică, cu exemple și exerciții practice. Am învățat cum să facem fotografii bune de produs și mâncare, portrete vibrante, cum să surprindem energia călătoriilor în imaginile captate cu camera foto a telefonului, cum să folosim lumina naturală și pe cea artificială, fundalul filtrele și la ce ne ajută dezvoltarea abilităților de editare foto.

Citeste mai mult
Digital-Parents-Talks-19-fotografie-Mihai-Raitaru-martie-2019 (49)

Digital Parents Talks 19 – Cum facem video

Sub umbrela temei ”Cum facem video” am vorbit despre video-urile înregistrate versus live-uri pe Facebook, cum folosim lumina și programele sau aplicațiile de editare astfel încât produsul nostru să fie cât mai atractiv pentru public, cum ne jucăm cu muzica și de unde ne-o putem lua pentru proiectele video și, nu mai puțin important, când este cazul să apelăm la o echipă profesionistă?

Citeste mai mult
Digital-Parents-Talks-20-fotografie-Mihai-Raitaru-aprilie-2019 (75)

Digital Parents Talks 20 – Cum scrii un text bun?

A 20-a ediție a Digital Parents Talks a fost o discuție extrem de spumoasă despre scriitura de ”povești”. Cum să scriem savuros pentru cititorii grăbiți? Cum să scriem convingător, curat și vandabil pentru branduri? Cum să abordăm în activitatea de pe blog sau social media subiectele fierbinți ale vieții cu copii – vaccinare, alăptare, abuzurile, adaptarea la grădiniță? Și, nu în cele din urmă, cum să fiu cât mai eficient, dar și atractiv în textele pe care le scriu pentru alții?

Citeste mai mult
Digital-Parents-Talks-21-fotografie-Mihai-Raitaru-mai-2019 (1)

Digital Parents Talks 21 – De ce să ne construim o comunitate

Patru femei puternice, care au construit în jurul lor comunități virtuale active de părinți sau antreprenori, au acceptat invitația la cea de-a 20-a ediție a Digital Parents Talks pentru a vorbi despre eforturile depuse online și offline care le-au adus până la acest punct în activitatea lor.

Citeste mai mult
© 2017 Fotograf Irina Mocanu

Digital Parents Talks Iași

Pe 24 iunie 2017 am ajuns cu conceptul Digital Parents Talks în inima Moldovei, la Iași, unde ne-am întâlnit cu bloggerii locali și am vorbit despre branding personal, construcția și analiza comunităților virtuale pe care ni le strângem în jur ca bloggeri, despre scriitura de povești pentru blog și social media, despre cum ajungem vizibili în online și offline, dar și cum ne asumăm acest statut. Nu în cele din urmă, am dezbătut și mereu interesantul subiect al monetizării activității din mediul virtual.

Citeste mai mult
DPT Craiova_5

Digital Parents Talks Craiova

Ne-am bucurat să descoperim la Craiova – unde am ajuns pe 28 aprilie 2018 – un interes foarte ridicat din partea bloggerilor locali pentru dezvoltarea lor profesională, dar și pentru construcția sănătoasă și animarea comunităților pe care le construiesc în jurul lor. La fel de mult succes a înregistrat și cea de-a doua parte a întâlnirii Digital Parents Talks, un atelier financiar practic – ”Școala de Bani” – susținut de specialiștii BCR.

Citeste mai mult
Cum te putem ajuta?

Comunicarea în distribuția de produse și servicii destinate creșterii și îngrijirii copiilor este un domeniu extrem de sensibil, care nu funcționează după o rețetă. Însă promitem să-ți dăm cel mai bun răspuns la orice întrebare ai avea.