Poate un element diferențiator față de alte agenții este acela că lucrăm project based și construim câte o echipă pentru fiecare client și proiect. Clienții noștri au nevoi diferite în funcție de nișă și de obiective, așa că formăm cele mai bune echipe care se pretează pe cerințele specifice ale clienților.

Alături de noi avem antreprenori jurnaliști, antropologi, graficieni, UX designeri, organizatori de evenimente, creatori de comunități, traineri, specialiști în protecția datelor și creatori de conținut.

Cultură și principii:

Puterea lui împreună

Credem în networking și comunități, în puterea lui împreună și obiectivul nostru este să construim mai multe comunități și să le unim între ele pentru o Românie conectată, apoi să ne conectăm ancorat, cu sens și cu scop și cu alte țări. De aceea îi învățăm pe clienții noștri să ajungă și să se conecteze cu cea mai importantă resursă a lor, cumpărătorii.

Emoții

Aducem în prim plan emoția pe care brandul vrea să o transmită clienților lui prin experiența cu produsele/serviciile pe care le oferă. Credem mai degrabă în marketingul inspirațional decât în cel bazat pe satisfacerea nevoilor și nu ne uităm la oameni ca la niște cifre. De asemenea, nu scoatem lucrurile din context și oferim o perspectivă de 360 de grade proiectelor pe care le propunem clienților. Autenticitatea este un diferențiator în campaniile noastre de comunicare.

Mesajul

Îi ajutăm pe freelanceri și pe antreprenorii să-și găsească vocea și mesajul potrivit viziunii lor. Scriem mission statemens, povești de brand, sloganuri, cuvinte de brand sau cuvinte cheie pentru campanii.

 

Traducem termenii specializați

Traducem în cuvinte uzuale și inteligibile, termenii specializați din domeniul financiar, medical, tech, ONG, corporate. Facem produsul/serviciul inteligibil și pentru un copil de 10 ani.

 

 

Diferențiator. Ce ne face unici?

În 2012 am pus bazele primei comunități de bloggeri părinți din România. Acum suntem 550 și unii dintre ei s-au conectat din diaspora.

Între 2016 și 2018 am organizat o școală informală de blogging și social media pentru că am vrut să educăm și să creștem vocea părinților care creează conținut în online. Obiectivul nostru a fost să transmitem că împreună suntem o voce puternică și putem să schimbăm mentalități și legi în România.

 • Peste 500 de bloggeri au venit la workshop-urile noastre și au scris peste 600 de articole.
 • Au împărtășit din cunoașterea lor peste 50 de speakeri și traineri.
 • 30 de branduri au sponsorizat cursurile noastre.
 • Proiectul Digital Parents Talks a fost nominalizat în 2017 la Webstock și în 2019 la Gala Itsy Bitsy.

Ce am reușit:

 • I-am ajutat pe bloggeri să devină freelanceri și să câștige bani din blog.
 • I-am învățat să aibă o gândire antreprenorială și să înceapă un business în domeniul comunicării. Unii dintre ei sunt în echipa noastră și acum sunt specialiști în storytelling, creare de conținut, campanii de social media, video sau fotografie.

Cu toate că ne numim agenție de comunicare și PR, mult din munca noastră se orientează către consiliere și training pentru că lucrăm doar cu oameni cu experiență de peste 15 ani:

 • Consiliere și training în blogging
 • Consiliere creare de comunități
 • Consiliere time management
 • Consiliere content writing
 • Ghidare start-up-uri/Consultanță antreprenoriat
 • GDPR și politică de confidențialitate
 • UX design
 • Creare de conținut pentru site-uri și bloguri personale, de brand personal sau de companie pentru corporații, freelanceri sau antreprenori

Dacă vrei să afli mai multe despre noi și despre ce facem, citește în continuare:

Cum te putem ajuta?

Comunicarea în distribuția de produse și servicii destinate creșterii și îngrijirii copiilor este un domeniu extrem de sensibil, care nu funcționează după o rețetă. Însă promitem să-ți dăm cel mai bun răspuns la orice întrebare ai avea.

Cine suntem

Suntem o agenție full service și împreună am creat o agenție de PR full-service, dedicată comunicării prin bloggeri, în general, și prin bloggerii părinți, în special, dar și susținerii tinerilor antreprenori. Facem tot efortul ca fiecare misiune de comunicare și de antreprenoriat să se încheie cu dorința clientului de a lucra din nou împreună.

Ce facem

De obicei, dezvoltăm campanii integrate pentru branduri care oferă produse și servicii dedicate familiei, dar punem același suflet și în campaniile punctuale, pentru că vrem să ajutăm aceste companii să ajungă la inima părinților. Și să contribuim la nașterea antreprenorilor care simt că pot aduce plusvaloare acestei piețe.

Și noi suntem părinți

Cum să folosească oricine un produs dacă nu află despre el? Iar părinții sunt clienții cu cel mai puțin timp din lume: când să afle, cum să afle despre toate noutățile? Noi le facem cunoștință, pentru ca să poată încerca și judeca dacă produsul li se potrivește. Și știm cum s-o facem, pentru că și noi suntem părinți.

Cum lucrăm

Lucrăm și cu clienți care știu exact ce vor, și cu cei care au nevoie de îndrumare pentru clarificarea obiectivelor. Și cu companii, dar și cu oameni, unu la unu. Știm să îi ajutăm pe toți și, chiar dacă, uneori, ne mișcăm mai agale, respectăm întotdeauna termenul limită, principiile profesionalismului și eticii.

Ne mândrim cu ceva campanii deosebite și clienți mulțumiți