Cu aceleași profesionalism, căldură în suflet și emoții cu care dezvoltăm campanii pentru clienți construim și proiecte in house, folosindu-ne de resursele proprii și dând viață unor idei dragi care merită să ajungă în fața publicului. Pentru că, atunci când dai, știm cu toții că, de fapt, primești.

Le-am încurajat pe mame să-și aducă aminte că sunt, în primul rând, femei, consilierul de imagine Gabi Urdă ajutându-le să-și redescopere și rafineze stilul, în campania „Ești unică. Alege personalizat” printr-o sesiune de shopping la ele în șifonier.

Ne-am implicat în nașterea atât de emoționantă a cărții „Gloria și unicornul magic”, adresată deopotrivă părinților și copiilor din comunitatea noastră, o poveste terapeutică despre rivalitatea dintre frați. Am distribuit un mesaj care a răscolit multe suflete, iar acest dar emoțional făcut familiilor a fost dublat de contribuția materială pe care volumul a adus-o Asociației Unu și Unu, singura organizație de părinți din România care luptă pentru drepturile copiilor născuți prematur și ale părinților lor.

Ne-am aventurat și într-o călătorie plină de provocări pe tărâmul educării adolescenților români prin campania Rebranding Youth: am călătorit prin școli și licee cu scopul de a spulbera miturile legate de aspect pe care adolescenții își construiesc imaginea despre lume și viață, adesea într-un mod distorsionat, imaginile și conceptele tabu despre care familia și/sau școala nu discută și despre care adolescenții caută informații în surse virtuale sau, cel mult, în grupul de prieteni.

Am arătat că putem fi și părinți cool, dar, mai ales, exemple de asumare pentru copiii noștri, pe care nu vrem să-i creștem în cultul periculos al „ce spune gura lumii”, ci în spirit liber și creativ. De asemenea, ne-am dorit să dărâmăm miturile conform cărora părinții tatuați sunt mai puțin serioși decât cei fără tatuaje. Așa am pus cap la cap campania #StoriesOnSkin care a adus în fața publicului poveștile bătute în cerneală în pielea bloggerilor din comunitatea noastră.

Ținem mult la aceste campanii proprii, pentru că aduc la lumină cele mai personale trăiri ale noastre, ne bucură și ne vindecă. Și apoi, suntem un izvor continuu de energie și idei, n-ar fi păcat să le lăsăm să se irosească?

Cum te putem ajuta?

Comunicarea în distribuția de produse și servicii destinate creșterii și îngrijirii copiilor este un domeniu extrem de sensibil, care nu funcționează după o rețetă. Însă promitem să-ți dăm cel mai bun răspuns la orice întrebare ai avea.