Știm cum să ne adresăm comunității de părinți pentru că și noi avem acest „job” full-time și cunoaștem foarte bine limba pe care o vorbesc. De asemenea, știm cum să facem un brand să crească, fie că ne referim la un blog sau un website ori un distribuitor de produse și servicii, pentru că și noi am crescut ca antreprenori și ne-am specializat ca formatori și consultanți.

Căile prin care ne conectăm clienții cu extinsa comunitate de părinți la care ajungem au întotdeauna o tușă de originalitate, însă fără să-și pierdă autenticitatea. Astfel, ne păstrăm mereu credibilitatea în fața acestui public atât de critic, dar care, odată convins, devine foarte loial brandurilor pe care le îndrăgește. Folosim aceleași strategii sustenabile și pe partea de consultanță, atât în construcția de brand, cât și în susținerea antreprenorilor care ne cer ajutorul pentru a se dezvolta și a atinge un nou nivel de business.

Mai exact, iată cu ce tipuri de servicii te putem ajuta:

Cum te putem ajuta?

Comunicarea în distribuția de produse și servicii destinate creșterii și îngrijirii copiilor este un domeniu extrem de sensibil, care nu funcționează după o rețetă. Însă promitem să-ți dăm cel mai bun răspuns la orice întrebare ai avea.

Icons-PPR-website-nou-V2-06-1

PR şi comunicare

Atunci când le vrei pe toate dintre mediile clasice de comunicare, și print și outdoor și online și direct marketing și eveniment și orice alt mediu la care ne putem gândi, te ajutăm cu concepte de campanii, cu implementare, și cel mai important, cu evaluare și rezultate.

Icons-PPR-website-nou-V2-07-1

Campanii BTL

Poate că în dicționar BTL înseamnă ceva care se întâmplă sub linia tuturor mediilor clasice, însă am făcut destule campanii de acest gen (promoții, caravane de promovare, point-of-sale) cât să ne dăm seamă că este chiar important.

Icons-PPR-website-nou-V2-09-1

Evenimente bloggeri-părinți

Părinții, această specie de oameni din ce în ce mai informată, atentă și conștientă, au nevoie de un loc care să îi susțină, să îi încurajeze, să îi confirme. Tocmai de aceea am creat Digital Parents Talks, unde lucrăm cu bloggeri-părinți din toată țara.

Icons-PPR-website-nou-V2-13-1

Consultanță în blogging

Oferim consultantă bloggerilor și îi ajutăm cu strategie, promovare, monetizare, gestionarea crizelor de imagine, vizibilitate, cu tehnici pentru a deveni influenceri. Pentru că talentul se dobândește uneori învățând, iar experiența nu e doar o sumă de ani.

Icons-PPR-website-nou-V2-12-1

Evenimente media

Organizăm evenimente media cu presa de specialitate și ne transformăm în sursa jurnaliștilor. Este punctul în care începe circuitul informației în natura parentingului și tot așa reușim să aducem un brand mai aproape de consumatorul final.

Icons-PPR-website-nou-V2-03-1

Strategii de Social Media

Pentru că Social Media nu e despre fiecare dintre noi, ci despre noi toți împreună, vrem să ajutăm brandurile să fie relevante în online, fie că vorbim despre bloggeri, tineri antreprenori sau mărci binecunoscute care ne cer ajutorul.

Icons-PPR-website-nou-V2-05-1

Antreprenoriat & start-up-uri

Împărtășim cu drag și în mod eficient din experiența noastră în începuturile antreprenoriatului, fie trăită de noi înșine, fie acumulată la cursuri și training-uri. Primii pași în business sunt foarte importanți, iar noi vă ajutăm să îi faceți în siguranță.

icon_gdpr-removebg-preview

Implementare prevederi GDPR

Specialistul nostru are o experiență de 15 ani în protecția datelor și este absolvent de Jurnalism și Drept. Poți să alegi: pachet personalizat/ consultanță/ audit/ actualizare politică de securitate

Ne mândrim cu ceva campanii deosebite și clienți mulțumiți