Digital Parents Talks 21 – De ce să ne construim o comunitate

Patru femei puternice, care au construit în jurul lor comunități virtuale active de părinți sau antreprenori, au acceptat invitația la cea de-a 20-a ediție a Digital Parents Talks pentru a vorbi despre eforturile depuse online și offline care le-au adus până la acest punct în activitatea lor. Evenimentul a avut loc pe 18 mai 2019 și a fost găzduit de Cartier Hub.
Speakers:
  • Atena Boca, blogger și fondator al comunității ”La Primul Bebe”, cea mai relevantă comunitate de sprijin pentru proaspete mame din România, cu peste 70 000 de membri activi și filiale în 20 de orașe; Atena este singura româncă aleasă de Facebook să facă parte din programul Community Leadership 2018, astfel încât nu putea fi decât cea mai potrivită persoană să ne vorbească despre pașii pentru construirea unei comunități active și implicate.
  • Mira Loghin, fondator Lumea lui MOMO, primul centru de educație alternativă deschis în București, și creator al conceptului Tabere de Familie, a povestit despre formarea comunității de părinți și implicarea membrilor acesteia în proiectele pe care ea le lansează.
  • Adelina Oane, fondator Zen Mommy Village, a susținut puterea unei comunități, cu exemple despre ajutorul pe care și-l oferă membrii acesteia, despre proiectele care se nasc din colaborările între membri și despre ajutorul pe care astfel de comunități puternice îl pot da societății.
  • Roxana Domnica, community manager și fondator MORE Networking, a vorbit despre networking – socializarea de business, prin care comunicarea calitativă de la persoană la persoană este revigorată, în vederea creării de relații de afaceri, nu de baze de date seci.
Sponsor:
Cartier Hub
Parteneri:
Chilftelărie, Artesana