Digital Parents Talks 19 – Cum facem video

  Am deschis seria întâlnirilor Digital Parents Talks din 2019 cu cea de-a 19-a ediție, desfășurată pe 30 martie la Cartier Hub, cel mai nou hub comunitar și educațional aflat în incinta Centrului Comercial Drumul Taberelor. Sub umbrela temei ”Cum facem video” am vorbit despre video-urile înregistrate versus live-uri pe Facebook, cum folosim lumina și programele sau aplicațiile de editare astfel încât produsul nostru să fie cât mai atractiv pentru public, cum ne jucăm cu muzica și de unde ne-o putem lua pentru proiectele video și, nu mai puțin important, când este cazul să apelăm la o echipă profesionistă?
Speakers:
  • Speaker: Gabriela Hirlea, un invitat cu o experiență complexă în finanțe, resurse umane, relații publice și editare video, a povestit despre producerea videoclipurilor de marketing pentru audiențe B2B și B2C, cu accent pe programele de editare video.
  • Invitat: Ioana Dumitrache, blogger, youtuber și make-up artist, a arătat, concret, cum se face un video pentru rețelele de social media și care sunt parametrii de respectat în astfel de proiecte.
Sponsor:
Cartier Hub
Parteneri:
Explicat, Clineo, Himalaya