Proiect de susținere a business-urilor românești!

Atunci când #PutereaLuiÎmpreună nu este doar un Hashtag.

Cine suntem?

Suntem singura agenție de PR și comunicare specializată pe nișa de parenting și din 2012 construim comunități pentru și alături de branduri. Și poate cea mai relevantă comunitate construită de noi până acum este cea a bloggerilor de parenting, Digital Parents Talks, care ne-a ajutat să redefinim modul în care facem business.

Alături de această comunitate, unce suntem împreună cu aproape 600 de bloggeri din întreaga țară, ne-am hotărât să dăm o mână de ajutor business-urilor românești, afectate de criza Coronavirus și care au nevoie de expunere. Așadar căutăm afaceri românești mici și medii, afaceri construite pe fundamente și principii de business sănătoase, care înțeleg cât de importantă este promovarea, mai ales în această perioadă și care caută parteneriate în sistem barter.

Cum ajutăm?

În sistem de voluntariat, noi ca agenție, îi punem în legatură pe antreprenorii româini cu bloggerii din comunitate, care aleg să susțină în sistem barter antreprenoriatul românesc.

Ce trebuie să faci?

Dacă ești antreprenor și ai un business mic sau mediu, completează chestionarul aici și noi te punem în legătură cu bloggerii care sunt dispuși să vorbească despre tine în comunitățile lor!

Nu uita că din povestea asta o să iasă doar business-urile care merită cu adevărat, cele construite pe fundamente și principii sănătoase, pe valori. Cele construite pe non valori și care nu înțeleg ce înseamnă să construiești (reputație, valoare) pe termen lung vor dispărea.

Haideți să #FacemBineÎmpreună!Lasă un răspuns