#StoriesOnSkin, poveștile tatuajelor bloggerilor

Pentru că am simțit pe propria piele rezultatele unei educații bazate mai degrabă pe ce spune celălalt despre mine și nu despre ce îmi doresc eu cu adevărat, am pus la cale o campanie. Ne dorim să dărâmăm miturile conform cărora părinții tatuați sunt mai puțin serioși decât cei fără tatuaje.
Priviri mirate și preconcepții există la tot pasul. Acuzații că ne-am pierdut mințile la 40 de ani sau mesaje înțelese greșit primim frecvent. Pentru toți cei care se simt judecați că au tatuaje, am pornit campania #StoriesOnSkin. Împreună cu bloggerii părinți vrem să aducem pe hârtie poveștile tatuajelor noastre și prin asta să inspirăm la acte asumate. Nu ne dorim o campanie de justificare, ci una inspirațională. fab squad stories on skin campanie tatuajeAșa că pe 16 martie, ne-am întâlnit la Prosecco Photo Tattoo Party @ The FAB Squad Studio. După ce am trecut prin mâna stiliștilor pentru retușuri de make-up și hairstyle am făcut, pe rând, fotografii individuale de studio. Fiecare poză din campanie va avea intimitatea ei și fiecare blogger își va viraliza povestea când și așa cum va considera că este cel mai bine pentru el. Vom fi bucuroși să dăm share tuturor poveștilor. stories on skin tatuaje blogger
Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în această campanie:
  • Ioana Dodan, owner The FAB Squad, un om inspirat și inspirațional care ne-a pus la dispoziție o locație solară cu vibe pozitiv.
  • Gabi Urdă, consilier vestimentar, care ne-a oferit sfaturi practice pentru ținute, accesorii și idei de poziții pentru poze.
  • Mihai Răitaru, un fotograf foarte tânăr care știe să transpună emoția în fotografii.
  • Salonul Yummy Mummy a avut grijă ca părul nostru să arate fabulos.
  • Mihaela Stirbu și Letiția Ungureanu, make-up artiștii care au reușit să ne acopere cearcănele și să ne pună în evidență ochii și trăsăturile frumoase.
  • Sloop a venit cu bunătăți de mandarine și de coacăze, fără zahăr sau alte răutăți adăugate.
sloop sucuri campanie tatuaje blogger Acest eveniment a fost pus la cale de Bogdana Dobre și Ana Nicolescu. Foto: Mihai Răitaru


Lasă un răspuns