Servicii

Campanii integrate de PR şi comunicare

Atunci când le vrei pe toate dintre mediile clasice de comunicare, și print și outdoor și online și direct marketing și eveniment și orice alt mediu la care ne putem gândi, te ajutăm cu concepte de campanii, cu implementare, și cel mai important, cu evaluare și rezultate.

Campanii BTL

Poate că în dicționar BTL înseamnă ceva care se întâmplă sub linia tuturor mediilor clasice, însă am făcut destule campanii de acest gen (promoții, caravane de promovare, point-of-sale) cât să ne dăm seamă că e chiar important. Astfel încât realizăm în continuare campanii BTL pentru brandurile care au lansat sau urmează să lanseze un produs și doresc să îl și vândă.

Evenimente pentru bloggeri-părinți

Părinții, această specie de oameni din ce în ce mai informată, atentă și conștientă, au nevoie de un loc care să îi susțină, să îi încurajeze, să îi confirme. Tocmai de aceea am creat Digital Parents Talks, un grup de interacțiune și de învăţare, unde lucrăm cu bloggeri din toată țara. Și pentru că ei sunt din ce în ce mai mulți, peste 350 deja, continuăm să construim și să valorificăm această comunitate de bloggeri-părinți, care scriu despre parenting, lifestyle, cooking, arts&crafts, travel.

Consultanță blogging și start-up-uri

Oferim consultantă brandurilor și bloggerilor și îi ajutăm cu strategie, promovare, monetizare, gestionarea crizelor de imagine, vizibilitate, cu tehnici pentru a deveni influenceri. Pentru că talentul se dobândește uneori învățând, iar experiența nu e doar o sumă de ani.

Evenimente media

În cazul acesta, ne transformăm în sursa jurnaliștilor și organizăm evenimente media cu presa de specialitate. Aici începe circuitul informației în natura parentingului și tot așa reușim să aducem un brand mai aproape de un client, pentru că jurnaliștii, după cum știm, tot ce află, dau mai departe. Iar în cadrul acestor întâlniri, reprezentanții massmedia testează în premieră produse sau primesc informații noi despre brand.

Strategii de Social Media

Pentru că Social Media nu e doar despre fiecare dintre noi, ci despre noi toți împreună, vrem să ajutăm bloggerii să fie relevanți și autentici online, să performeze și să evolueze pe cont propriu, să ia startul pe Internet și să continue în offline.

  • Creare de comunități online și offline
  • Lansări de produse/servicii/brand
  • Identitate de brand
  • Consultanță antreprenoriat
  • Comunicare corporate
  • CSR
  • Digital marketing & social media
  • Strategie comunicare