1. ESTI UNICA, ALEGE PERSONALIZAT – campanie pentru îmbunătățirea vieții mamelor.

Campania “Eşti unică. Alege personalizat” reușește să scoată în evidență natura minunată a femeilor și puterea lor de a-și folosi resursele naturale, cele pe care le au la îndemână, pentru a străluci. Este structurată în patru module, în care patru specialiști, din domenii diferite, vizitează mamele la ele acasă, oferindu-le consultanţă.

4 specialiști – 40 de bloggeri – 4 module

  • Shopping la tine în şifonier

“Shopping la tine în şifonier” este primul modul al campaniei “Eşti unică. Alege personalizat” și reprezintă întâlnirile dintre mame și răbdătoarea Gabi Urdă. Puteți citi cum au decurs ele, în postările bloggerilor parteneri în campanie.

  • Make-up concept for moms
  • Medic pentru supermame
  • Green up your life

GLORIA SI UNICORNUL MAGIC – prima poveste terapeutică scrisă de 5 bloggeri mame si ilustrata, deloc intamplator, tot de o mama. (aici link: http://parentingpr.ro/ilustratoarea-cartii-gloria-si-unicorul-magic/)

5 lideri de opinie din zona de parenting: Laura Frunză (blogger laurafrunza.com), Tily Niculae (blogger tilyniculae.eu), Miruna Mărgarit (blogger ea-şi-ea.ro), Ana Nicolescu (blogger mamicaurbana.ro), Monica Popescu (jurnalist Itsy Bitsy) au compus şi au înregistrat în studiourile Itsy Bitsy o poveste terapeutică în spiritul Crăciunului, în cadrul campaniei O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur.

Povestea vorbește despre Gloria, care simte că dragostea pe care i-o ofereau părinții ei s-a evaporat de când Petru, fratele ei, a venit pe lume. Așa că fetița de 6 ani se hotărăşte să plece de acasă în cautarea altor părinţi. Aventura sa îi va ţine pe ascultători cu sufletul la gură, atât pe cei mici, cât şi pe cei mari.

Văd povestea ”Gloria și unicornul magic” ca un moment de conectare între părinte și copil. Un moment de intimitate emoțională, în care fiecare poate exprima și teama, și nevoile, și speranțele, și toate sentimentele și gândurile legate de experiența trăită iîmpreună. Povestea Gloriei poate fi o ocazie de a repara ceea ce poate, în goana zilelor, am pierdut fără să ne dăm seama – relația de siguranță dintre noi, fără să fie nevoie de o fugă de acasă. Un moment în care, trecând de rândurile poveștii, părintele îi poate arăta, încă o dată, copilului, cât este de special și important pentru el, că înțelege ce simte copilul, că este în continuare văzut și auzit, că iubirea nu se diminuează, ci are puterea magică de a crește la infinit. Un moment în care și noi părinții să exprimăm mai mult din ceea ce simțim, să dăm mai multe confirmări copilului, mai multă siguranță, și să ascultăm mai mult. Aceste lucruri nu vin de la sine, de cele mai multe ori, ci este nevoie să le facem intenționat. Gloria ne amintește să facem asta. (Psiholog Alina Ciocodan)

Povestea Gloria şi unicornul magic se poate descărca sub formă de audiobook online sau se poate comanda sub formă de CD de pe site-ul www.audioparenting.ro. In plus, daca veti cauta #oameniisuntmagia, veti descoperi si mai multe detalii.

Campania O poveste de Crăciun pentr-un suflet prematur este o campanie inițiată și dezvoltată de Smartbox Family şi Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy FM, pentru Asociaţia Unu şi Unu.

Partener media: Totul despre Mame

Susţinător: Afi Palace Cotroceni