Lansare de carte “Gloria și unicornul magic”

Ana / 2 decembrie 2016

După lansarea audiobook-ului-ului de anul trecut, am decis că Gloria merită să vadă lumina tiparului, aşa că, împreună cu editura Didactica Publishing House, acest proiect devine realitate.

Vă aşteptăm cu mic cu mare, pe 8 decembrie, într-o atmosferă de basm la Park Lake Mall pentru lansarea cărții Gloria și unicornul magic.

Cartea povestește o întâmplare terapeutică despre Gloria care crede că dragostea părinților ei a dispărut atunci când a venit pe lume fratele ei. Gloria pornește într-o aventură provocatoare din care fiecare avem de învățat, atât părinții, cât și copiii…

Autori: Miruna Margarit, Laura Frunza, Monica Popescu, Tily Niculae, Ana Nicolescu. Ilustrații: Ema Stanca-Macovei

Așa cum anul trecut acțiunea a avut și o componentă caritabilă, și anul acesta un anumit procent din vânzări va merge către Asociația Unu și Unu, singura asociație de părinți din Romania care luptă pentru drepturile copiilor născuți prematur și ale părinților lor.

Vă așteptăm cu inima deschisă pentru fapte bune și povești vindecătoare. Vom avea ateliere pentru copii, vom face fotografii și vom avea o tombolă cu premii.

Le mulțumim oamenilor și brand-urilor care cred în povestea noastră și o susțin Meli Melo, Yves Rocher, Cătălin Nastase Photography, Cristina Nichitus Photography, Aqua Carpatica, Studio Magique-cabina foto, Starbucks, Blu Party, Livrez fericire, Celebook. #OameniiSuntMagia.

Gloria și unicornul magic este un proiect Parenting PR, susținut de Itsy Bitsy FM.

Pentru comenzi, vă invit aici, pe site-ul editurii Didactica Publishing House.

Vă așteptăm cu mare drag și cu emoții pe 8 decembrie, de la ora 18.00, la ParkLake. Surprizele se vor ține lanț.

SHARE

Comments (2)

Leave a Reply