Workshop-uri urbane la Raw Generation Expo

Descrierea evenimentului

Cateva cifre de la maratonul de ieri care a paralizat circulatia in centrul Bucurestiului: au fost 595 alergatori, dintre care 77 femei. Din cei 595, aproximativ 60 au abandonat. Castigatorul cursei de maraton a terminat in 2 ore si 15 min. La semimaraton au fost 1 202 participanti, dintre care 282 femei. Daca ar fi sa numaram numarul masinilor blocate in trafic, numarul injuraturilor si a orelor pierdute in incercarea de a ajunge la o anumita destinatie prin centrul capitalei, acesta sigur depaseste cu mult numarul maratonistilor.

Am plecat din Drumul Taberei, cu trecere prin Crangasi, in incercarea de a ajunge la Rin (zona Vitan) inainte cu o ora de inceperea celor doua workshop-uri Mamica Urbana: Poarta-ma in materiale naturale si Jucarii eco-friendly si emotii de copil. Politisti si trafic restrictionat incepand de pe Calea Plevnei. Imbulzeala, blocaje, jeep-uri cu burtosi nervosi care cred ca drumurile le apartin, caldura, nervi… Noroc cu copilotul, doamna doctor Ruxandra Constantina, care s-a dat jos la un moment dat, i-a zambit frumos unui politist, s-a recomandat, i-a spus ca trebuie sa sustina o conferinta la Rin si imediat gardurile care blocau accesul pe strada miraculoasa care ne ducea mai usor spre destinatie, s-au deschis. Cantec, joc si voie buna pana am facut la dreapta si brusc ne-am orpit . De la Unirea, am mers in coloana pana la Rin, unde am ajuns cu 5 minute inainte de ora programata de incepere a workshop-urilor. Felicitari maratonistilor, ii admir ca fac un lucru util mai ales pentru sanatatea lor. Stiu ca pare ironic, dar chiar ii admir. Faptul ca ne-am suprapus, este doar o coincidenta.

Intre timp, am primit mai multe telefoane cu persoane care se pornisera pe drum, dar nu mai urmau sa ajunga la timp din cauza traficului. Pana la urma, cu ajutorul lui Daisy si a Olandezului Zburator, care ii ademeneau pe parinti sa intre la workshop, sala aproape s-a umplut si am inceput sa discutam despre importanta hainelor si a jucariilor naturale pentru copii. Doamna dr. Ruxandra Constantina, medic specialist medicina de familie, competenta apifitoterapie si reflexoterapie, ne-a dat si cateva sfaturi pentru imunizarea de toamna si ne-a vorbit despre o gama de creme naturale personalizate (in functie de necesitatile tenului fiecaruia, in urma unor analize), produse in colaborare cu farmacia Basarab.

Mai multe detalii aici.

Detaliile evenimentului

8 octombrie 2012
Evenimente pentru bloggeri

Distribuie