Workshop Mamica urbana. Remodeleaza-ti viata

Descrierea evenimentului

Duminica, 25 martie 2012, am fost invitata de Ligia Pop sa sustin un workshop motivational pe tema blogului Mamica urbana, in cadrul celei de-a IV-a editii a targului Raw Generation. A fost o onoare pentru mine pentru ca este primul workshop pe care il sustin in calitate de mama si nu intentionez sa fie ultimul.

Organizatoarea evenimentului Raw Generation este Ligia Pop, promotoarea alimentatiei raw food in Romania, raw food chef, autoarea cartilor “Retete Vegane fara Foc” ,“Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” si “Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi” si gazda show-ului TV online “Ligia’s Kitchen®“. Prin intermediul acestui targ Ligia vrea sa arate ca un stil de viata sanatos nu implica doar o alimentatie sanatoasa, ci cuprinde mai multe laturi care ajuta la un echilibru si o stare de bine generala.

De aceea, tema workshopului meu a fost Mamica urbana. Remodeleaza-ti viata. Am incercat sa le transmit mamelor prezente ca orice problema ar avea, e bine sa o constientizeze, sa nu fuga de ea, sa nu se rusineze din cauza ei, ci sa se mobilizeze si sa gaseasca solutii pentru a o rezolva. Sa nu piarda din vedere bucuria si binecuvantarea de a avea un copil, bucuria de a trai clipa si sa se concentreze pe ceea au, nu pe ceea ce nu au. Le-am amintit participantelor la workshop sa nu uite sa fie sotii pentru sotii lor si sa-i implice si pe ei in ritualurile copilului. Sa nu uite, pe cat posibil, sa fie calde, calme, dragastoase cu sotii lor pentru ca si lor le este la fel de greu cum ne este si noua.

Mai multe detalii aici.

Detaliile evenimentului

25 martie 2012
Evenimente pentru bloggeri

Distribuie