Rasfat pentru mame bloggerite la Shades Beauty Lounge. Eveniment organizat de Replica Vedetelor Events

Descrierea evenimentului

Cand ziceam si eu ca m-am linistit pe anul asta cu workshop-urile si cu evenimentele, ma suna Cristina Toma de la Replica Vedetelor Events, sa punem la cale un rasfat pentru mamele bloggerite la salonul Shades Beauty Lounge. Cum nu imi permit sa refuz o astfel de propunere, am zis hai sa adunam mamele la salonul din Dorobanti, ca doar meritam, si noi, sa fugim de acasa vreo 2 ore si sa petrecem niste me time.

Ne-am strans toate mamele bloggerite (cele care nu aveau serbarea copiilor de dimineata, cele care nu erau plecate din Bucuresti…), ne-am dat raportul una alteia cu ce am mai facut, cine s-a mai mutat in casa noua, pe la ce gradinite mai sunt copiii, prin ce raceli am trecut si apoi ne-am focusat pe eveniment.

Monica Iagar: ”De mici mi-am luat fetele la saloanele de infrumusetare”

Pentru prima oara de cand organizez evenimente pentru mame bloggerite, acum am avut si rolul de prezentator. Crisitina a fost cu ideea, iar pe mine m-a flatat propunerea ei si mi-a placut la nebunie acest rol. Prima pe lista invitatilor cu speach la eveniment a fost Monica Iagar, care mi s-a parut extrem de calda, de prietenoasa si de apropiata. Ea a vorbit sincer despre cum reuseste sa imbine viata profesionala cu cresterea celor 2 fete, despre principiile sale de frumusete si despre valorile pe care incearca sa le transmita copiilor ei. “Am un program destul de incarcat, ce ma obliga sa las look-ul pe ultimul plan. De obicei ma aranjez in graba si prefer sa apelez la persoane calificate in domeniu, cum sunt cei de la Shades Beauty Lounge. Pentru ca sunt mereu ocupata, imi iau fetele cu mine ori de cate ori este posibil, in orice locatie as fi, ca sa putem petrece cat mai mult timp impreuna. Astfel, fetele mele au facut cunostinta cu saloanele de infrumusetare de mici, pentru ca mi-am dorit sa fim aproape in orice moment. Cred ca este important pentru o mama sa impartaseasca copiilor grija pentru imaginea sa, asta conteaza in viata poate mai mult decat am crede”, a marturisit Monica Iagar.

Mai multe detalii aici.

Detaliile evenimentului

13 mai 2015
Evenimente media, Evenimente Social media

Distribuie