Copiii mamelor bloggerite la Miko Kids

Descrierea evenimentului

Ramasesem datoare cu o postare despre cea de-a doua parte a evenimentului de la Miko Kids pentru copiii mamelor bloggerite. O dimineata frumoasa de martie se anunta din zori plina de voie buna, muzica si dans. Copiii au fost impartiti pe 2 grupe de varste: 8 luni – 3 ani, 3 – 5+ ani.

Pentru grupa mica, distractia a inceput cu 30 de minute de Learn with Music, un program special adus din Statele Unite ale Americii, care ofera, pentru prima data in Romania, sansa unui curs de limba engleza prin muzica, joc si miscare pentru parinti si copii. Mai multe detalii despre Learn with Music, aici.

In acelasi timp, la etaj, copiii mai mari au inceput dimineata cu Arts&Crafts. Tot 30 de minute. Violeta i-a initiat pe copii in arta decorarii cu hartie creponata sau texturata, bilute, ate, autocolante, frunze, pene, boabe, seminte.

Acest curs include diverse activitati ce presupun folosirea hartiei, a creioanelor colorate, a pensulei si a tuburilor de pictura, etc.

Finalul consta intr-o colectie impresionanta de opere hand-made, realizate de copil, sub indrumarea parintelui si a profesorului specializat.

Mai multe detalii aici.

Detaliile evenimentului

9 aprilie 2013
Evenimente pentru bloggeri

Distribuie