Digital Parents Talks, ediția a II-a Cum îți gestionezi blogul? Pași spre monetizare

Ana / 10 octombrie 2016

Pregătirile pentru a doua ediție Digital Parents Talks sunt în plină desfășurare. Pe 22 octombrie dimineața, la Conacul Golescu Grant, vom vorbi despre Cum îți gestionezi blogul? Pași spre monetizare. Pentru că noi credem că nu putem vorbi despre monetizare fără să vorbim despre branding personal, adică nu putem să vindem ceva dacă nu avem ce vinde, l-am invitat pe Paul Olteanu, ca speaker la această ediție.

Paul Olteanu activează din 2007 ca senior trainer și coach specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare.

În prezent dezvoltă și livrează programe de training și coaching centrate pe neuroștiință, pe înțelegerea structurii personalității umane, a emoțiilor ce ne guvernează și pe evaluarea și transformarea tiparelor de gândire ce determină comportamentul nostru, la nivel individual sau organizațional.

În ultimii 10 ani Paul a dezvoltat programe care cumulează peste 9500 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum autocunoaștere, psihologia comunicării, public speaking, profilare psihologică aplicată în business, branding personal și dinamici de grup către publicuri din Europa, America și Asia.

paul-olteanu

Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013 Paul este partener în Process Communication Romania și trainer și coach certificat în Process Communication Model ® – o teorie de personalitate premiată, folosită la NASA în selecția și trainingul echipelor și în pregătirea discursivă a președinților americani.

De la certificare, Paul a fost cel mai activ trainer și coach PCM din România, lucrând cu peste 1100 de profesioniști (manageri în companii naționale și multinaționale, antreprenori, traineri, coachi și consultanți) fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise (alături de partenerii de la EXEC-EDU).

Anterior, el a ocupat funcțiile de director de comunicare al Universitatii Romano-Americane, Head of Strategy & New Business la agenția de publicitate Headvertising și Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociația MaiMultVerde.

În paralel cu activitatea de training și consultanță, pe parcursul timpului Paul s-a implicat într-o serie de proiecte educaționale sau de protecția mediului și a colaborat cu organizații precum Amgen, AVON, BCR – Erste, BRD, CBRE, CEZ, Garmin, Gothaer, Graffiti BBDO, Heineken, Kubis Interactive, Oracle, OTP Bank, Raiffeisen Bank, SAP, Vodafone, Wrigley.

Paul este online din 1997 și locuiește în prima casă 100% independentă energetic din România.

Rămâi cu ochii pe noi. Revenim cu detalii despre ceilalți speakeri și despre parteneri.

SHARE

Leave a Reply