Digital Parents Talks, din perspectiva organizatorului

Ana / 2 octombrie 2016

De mai bine de doi ani, dinainte să separ evenimentele pe care le organizam de scrisul pe blog, adică dinainte de Parenting PR, aveam nebunia de a organiza pentru nișa de bloggeri părinți, niște evenimente în care anumiți oameni școliți, cu mult bun simț și multă expertiză pe diferite domenii, să ofere informații relevante, autentice, sincere, bloggerilor. Îmi doream ca un fel de școală de blogging, un incubator de idei pentru bloggerii părinți, indiferent de domeniul pe care scriu. Și, mai mult decât atât îmi doream ca bloggerii să aibă acces la aceste workshop-uri/cursuri, gratuit.

Dorința îmi vine cel mai probabil din lehamitea mea de superficialitatea și friptureala promovate în și de media. Simt că alunecăm, la nivel național, într-o superficialitate morbidă, cu care tindem să ne obișnuim și să ne devină comodă. Nu intru foarte adânc în discuția aceasta, poate într-un alt articol vom vorbi despre somnambulismul autohton, despre prejudecăți, despre dreptul pe care ni-l asumăm de a judeca pe oricine, de a ne crede cu un cap deasupra tuturor, de a ne ne ascunde sub măști deja lipite cu super glue de fețele noastre și mai ales despre revoltele pasiv agresive ale fiecăruia dintre noi.

Sunt 4 ani de când organizez evenimente cu și pentru bloggerii părinți, mai precis pentru mom bloggers. O să vă redau câteva dintre întrebările pe care le primesc cel mai des de la (potențiali) clienți și răspunsurile mele.

Citește aici continuarea.

 

SHARE

Comments (1)

Leave a Reply