Despre noi

CINE SUNTEM

Suntem Ana și Lavinia și împreună am creat o agenție de PR full service, dedicată comunicării cu bloggerii, în general și cu bloggerii părinți, în special. Și facem tot efortul pentru ca procesul care începe cu provocarea unui client să se încheie cu informarea și colaborarea unui părinte. Suntem specializați pe nișa de parenting și avem colaboratori care cunosc psihologia familiei și a cuplului.

CE FACEM

De obicei facem campanii integrate pentru branduri care au produse dedicate familiei: copiilor mai mici sau mai mari, părinților sau femeilor și bărbaților din spatele părinților. Alteori facem campanii punctuale pe care o să le regăsiți detaliate la Servicii și fotografiate la Portofoliu.

Rolul nostru este să ajutăm o companie care face un produs bun de familie să ajungă la ea. Pentru că sunt milioane de părinți și sute de mii de produse. Iar orice produs nou, diferit, vesel, eco, din pâslă, din lemn, un produs care conține o inovație gastronomică, un parfum, o rochie, un scutec, un iaurt, orice, dacă e bun, bine gândit și acreditat să existe, atunci să afle părinții de el.

ŞI NOI SUNTEM PĂRINŢI

Părinții au cel mai puțin timp din lume. Cum să folosească ei un produs, dacă nu află de el. Când să afle. Mai ales când de-abia și-au cunoscut primul copil sau sunt deja la al patrulea. Noi îi ajutăm să afle, pentru că ulterior să poată alege dacă produsul e bun sau util pentru ei și pentru copiii lor sau potrivit-doamne-ajută-bine-că-l-am-găsit.

CUM LUCRĂM

Lucrăm mereu. Lucrăm cu oameni care știu clar ce oferă sau îi ghidăm să își clarifice obiectivele, pentru ca apoi și noi să știm clar cum să îi ajutăm. Lucrăm bine, uneori mai rapid, alteori mai agale, în funcție de deadline, dar de fiecare dată inovativ, profesionist, cu toate forțele.

Echipa

Ana Nicolescu – Fondator Parenting PR

Lavinia Pavel – Strategic Partner

Lucia Radu-Simota – Web & Graphic Designer

Ema Stanca Macovei – Graphic designer & illustrator

Andreea Mira – Fotograf

Experiență

 • 0%
  Comunicare&PR
 • 0%
  Antreprenoriat
 • 0%
  Comunități
 • 0%
  SEO

Comments (3)

Comments are closed.